Να στείλετε μήνυμα
aboutus

Εταιρικό Προφίλ

Το Foshan Sanqiao που ενώνει στενά τη βιομηχανική Co., ΕΠΕ είναι sino-ξένη επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας κοινοπραξίας που υιοθετεί περιεκτικά την πολυ (HK) ηλεκτρική Co., ΕΠΕ προηγμένη τεχνολογία και ακριβής προσανατολισμένης στους πελάτες φιλοσοφία διοίκησης επιχειρήσεων και.
Ειδικευτήκαμε στην κατασκευή μηχανών συγκόλλησης περισσότερο από 20 έτη, και συμβάλλουμε στους πελάτες προσφοράς την καλύτερη μηχανή ποιοτικής συγκόλλησης.
Τα προϊόντα Sanqiao είχαν περάσει το Συμβούλιο Πολιτιστικής Συνεργασίας και CE και RoHs τα πιστοποιητικά, και ISO9001. Και ευρέως χρησιμοποιημένος στην κατασκευή μηχανημάτων, την κατασκευή σωληνώσεων πετρελαίου, την εφαρμοσμένη μηχανική δύναμης, το υλικό & τη βιομηχανία οικιακών συσκευών, την αρχιτεκτονική εφαρμοσμένη μηχανική, τη ναυπηγική, τη αυτοκινητοβιομηχανία, κ.λπ. Οι μηχανές μας που πωλούν καλά στην εγχώριες αγορά και oversea τις αγορές της Κίνας, την ποιότητα των μηχανών και την απόδοση έχουν γίνει αποδεκτές ευρέως από τους πελάτες μας.

Υπηρεσία

Οι πωλήσεις μας θα επικοινωνούσαν πλήρως με τους πελάτες, κατόπιν να παρέχουν τις λύσεις βελτιστοποίησης για τους.

Μέσω της είκοσι ετών εμπειρίας, οι λύσεις μας περιλαμβάνουν την προσαρμογή εμφάνισης, το γραφικό σχέδιο, το σχέδιο κυκλωμάτων, το σχέδιο παραγωγής, τον έλεγχο δαπανών, τον ποιοτικό έλεγχο και το κ.λπ.

 

Σχέδιο κυκλωμάτων

Το λογικό σχεδιάγραμμα κυκλωμάτων ενισχύει τις αποδόσεις προϊόντων και συνδυάζει με το εσωτερικό σχέδιο δομών να βεβαιώσει ότι τα προϊόντα είναι σταθερά και αρκετά ανθεκτικά.

 

Έλεγχος δαπανών

Για την κοστολόγηση, χρησιμοποιούμε το σύστημα cErp για την ακριβή διαχείριση, από την αγορά, παραγωγή, παράδοση και κ.λπ… επομένως, μπορούμε να προσφέρουμε τα ανταγωνιστικά προϊόντα στη λογική τιμολόγηση για τους πελάτες μας.

 

Παραγωγικότητα

Με βάση ISO9001 το ποιοτικό σύστημα διαχείρισης, που χρησιμοποιεί τον προηγμένο εξοπλισμό παραγωγής, βελτιώνει την αποδοτικότητα παραγωγής.

 

Ποιοτικός έλεγχος

Στις γραμμές συνελεύσεών μας, υπάρχουν δοκιμές δύο φορές ένωσης και ανθεκτική δοκιμή, έπειτα στην τελική ποιότητα ελέγχοντας τη διαδικασία. Όλες αυτές οι διαδικασίες εξασφαλίζουν ότι κάθε μια από τις μηχανές μας είναι καλή για τη χρήση.

 

Προστιθεμένης αξίας υπηρεσίες

Προσαρμογή εμφάνισης - παρέχουμε ολόκληρη μια λύση για το σχέδιο εμφάνισης, συμπεριλαμβανομένου του τρισδιάστατου σχεδίου σχεδίων, σχηματοποίησης, λογότυπων και επιτροπής, κ.λπ… είναι χρήσιμο για το μαρκάρισμα.

Γραφικό σχέδιο - σχέδιο λογότυπων, σχέδιο επιτροπής, σχέδιο συσκευασίας,… και ούτω καθεξής

Η ομάδα μας

Ε&Α ΣΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ

Φροντίζουμε για κάθε ιδέα από τους πελάτες μας, μπορεί να είναι λίγη αλλαγή στην εμφάνιση ή μια εναλλακτική διόρθωση συστημάτων…

Τελειώνουμε ανά περίπτωση, από αυτό εμείς που πηγαίνουμε καλύτεροι και καλύτεροι στα προϊόντα.

Foshan Sanqiao Welding Industry Co., Ltd.

 

ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Έχουμε τις δοκιμές δύο φορές ένωσης στις γραμμές παραγωγής και μια ανθεκτική δοκιμή πριν από τον τελικό έλεγχο.  Η ακριβής ποιοτική διαχείρισή μας κάτω από το σύστημα ελέγχου ISO-9001, το οποίο έδωσε την απόλυτη εξασφάλιση ποιότητας για την παγκόσμια αγορά.

Foshan Sanqiao Welding Industry Co., Ltd.

 

Exhibition

Παγκόσμιες εκθέσεις

Η συγκόλληση Sanqiao συνεχίζει να ενισχύει την αλληλεπίδρασή της με την παγκόσμια αγορά, για να παρουσιάσει στους συνεργάτες μας πιό πρόσφατα επιτεύγματα, στις τεχνικές διαδρομές, και στη μελλοντική κατεύθυνση ανάπτυξης της συγκόλλησης.

 

Foshan Sanqiao Welding Industry Co., Ltd.Foshan Sanqiao Welding Industry Co., Ltd.Foshan Sanqiao Welding Industry Co., Ltd.

Foshan Sanqiao Welding Industry Co., Ltd.

Foshan Sanqiao Welding Industry Co., Ltd.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Mr. Tim
Τηλ.: : +8618923113582
Φαξ : 86-757-85726671
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)