Να στείλετε μήνυμα

AC380V ψηφιακός MIG ανεμιστήρας μηχανών συγκόλλησης Mig350 το πιστοποιητικό Συμβούλιο Πολιτιστικής Συνεργασίας

30pcs
MOQ
Negotiable
τιμή
AC380V ψηφιακός MIG ανεμιστήρας μηχανών συγκόλλησης Mig350 το πιστοποιητικό Συμβούλιο Πολιτιστικής Συνεργασίας
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Προδιαγραφές
ΤΆΣΗ IUPUT: AC380±15%
EMPERAGE: 35A
ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣ: ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΣ 4-ΡΟΛΟΣ
SPOOL ΚΑΛΩΔΙΩΝ: 15kg
Λειτουργία: MIG/LIFT-TIG/MMA
Ψύξη: Ανεμιστήρας
Υψηλό φως:

AC380V MIG μηχανή συγκόλλησης

,

Mig350 MIG μηχανή συγκόλλησης

,

Ανεμιστήρας MIG350

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Sanjoe
Πιστοποίηση: CCC,CE,RoHS
Αριθμό μοντέλου: MIG350
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Χρόνος παράδοσης: 30-50 ΗΜΕΡΕΣ
Δυνατότητα προσφοράς: 1000pcs το μήνα
Περιγραφή προϊόντων

MIG350 ΠΟΛΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟΣ ΑΈΡΙΟ ΟΞΥΓΟΝΟΚΟΛΛΗΤΗΣ

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

  1. Τρόπος σύμπραξης Inbuild και MIG θέτοντας τρόπος, η των οποίων ικανότητα συγκόλλησής σας, εσείς μπορεί να ενώσει στενά τα τέλεια αποτελέσματα.
  2. Τεχνολογία IGBT
  3. Πολυ-διαδικασία συμπεριλαμβανομένων των λειτουργιών MIG/LIFT TIG/MMA
  4. Συγκόλληση σφυγμού
  5. Μπορεί να ενώσει στενά πολλά διαφορετικά είδη υλικού, ήπιου χάλυβα, ανοξείδωτο, αργίλιο, χαλκός και ect.
  6. Συγκόλληση σφυγμού, συγκόλληση σημείων
ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ΜΟΝΑΔΑ MIG350
Εκτιμημένη τάση εισαγωγής Β AC380V ±15%50/60
Εκτιμημένη δύναμη εισαγωγής KVA 13.9
Σειρά ρευμάτων παραγωγής
Α
MIG: 40-350
MMA: 30-300
Κύκλος καθήκοντος % 40
Τροφοδότης καλωδίων
 
Χωρισμένος
Κατηγορία προστασίας - IP21
Πάχος πιάτων συγκόλλησης χιλ. 0.5-12
Διάμετρος καλωδίων σίτισης   0.8-1.2
Διαστάσεις μηχανών χιλ.

650 X 330 X 600

Καθαρό βάρος Κλ 60

 

 

Περίπου συγκόλληση Sanqiao

SANQIAO ΚΤΗΡΙΟ

Η συγκόλληση Sanqiao συνεχίζει να επενδύει στις ιδιότητες παραγωγής, στο τέλος του 2020, η συγκόλληση Sanqiao είναι κύρια άνω των του μεγάλου κτηρίου 20.000 τετραγωνικών μέτρων. Όποιος περιέχει τα εργαστήρια και τα γραφεία μέσα.

Η συγκόλληση Sanqiao έχει πολλά λειτουργικά τμήματα συμπεριλαμβανομένης της παραγωγής, της ανάπτυξης, QC, της εξυπηρέτησης πελατών και κ.λπ… Μπορούν να προσφέρουν τις αποδοτικές και καλές υπηρεσίες για τους πελάτες μας.

ΓΡΑΜΜΈΣ ΠΑΡΑΓΩΓΉΣ

Ενάρξεις διαδικασίας παραγωγής Sanqiao από την παραγωγή του πίνακα κυκλωμάτων τελειωμένος - τα προϊόντα, ιδιότητες που επισημαίνουν από αυτήν την διαδικασία, ακρόαση προμηθευτών είναι πολύ σημαντικά. Αφ' ετέρου, Sanqiao έχει μια συγκολλώντας μηχανή, αυτόματη μηχανή πλυσίματος πινάκων, μηχανή μόνωσης και άλλος προηγμένος εξοπλισμός, εξασφαλίζει ότι η ποιότητα των προϊόντων είναι αρκετά υψηλή.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Στις γραμμές συνελεύσεων, τα προϊόντα μας μέσω της δοκιμής καψίματος, της ανθεκτικής δοκιμής και περισσότερων 2 δοκιμές ένωσης, που εξασφαλίζουν τα προϊόντα μας μπορούν να παρουσιάσουν τη σταθερή απόδοση για τους πελάτες μας.

ΠΑΝΩ ΑΠΌ 20 ΕΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

Μέχρι τώρα, η συγκόλληση Sanqiao που περνούν από πάνω από 20 έτη σε αυτόν τον τομέα, και η ομάδα ηγετών της είναι μεγάλο ενδιαφέρον συνδέσεων στην ποιότητα του προϊόντος, συγκόλληση CEO Mr.Lee Cangen Sanqiao εν λόγω, το καθένα στη συγκόλληση Sanqiao πρέπει να δώσει περισσότερη προσοχή στην ποιότητα του προϊόντος, ακριβώς όπως για να φροντίσει τη ζωή σας.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Τα προϊόντα Sanqiao είχαν αποκτήσει το Συμβούλιο Πολιτιστικής Συνεργασίας, CE, RoHS και οι πιστοποιήσεις ISO9001, όλα τα προϊόντα γίνονται αποδεκτές από τους πελάτες των αγορών.

ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Η συγκόλληση Sanqiao συγκεντρώνει τη ανάπτυξη προϊόντος σύμφωνα με τις τάσεις της τεχνολογίας, συνεργάστηκε με SCUT (Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Νότιων Κινών) για να χτίσει το εργαστήριο ενός προϊόντος για την έρευνα και την εκπαίδευση, επομένως Sanqiao επιτρέπει να αποκτηθεί κάποια υψηλή τεχνολογία ισχύει για την αγορά.

ΠΡΟΗΓΜΕΝΟ ΣΎΣΤΗΜΑ CERP

Το σύστημα cErp Sanqiao είναι η ολοκληρωμένη διαχείριση των διαδικασιών κύριας επιχείρησης, εφαρμόζεται να κατασταθούν οι υπηρεσίες μας αποδοτικότερες για τους πελάτες μας, έτσι βελτιώνουμε επίσης την ανταγωνιστικότητά μας.

ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΖΩΗ

Η συγκόλληση Sanqiao έχει την καντίνα της, θέση ψυχαγωγίας, γωνία ανάγνωσης για το προσωπικό μας, και συνεχίζει τα διάφορα γεγονότα για τους, ακόμη και για τις οικογένειές τους, και τα παιδιά τους.

ΙΣΧΥΡΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

Η συγκόλληση Sanqiao φροντίζει πάντα τους συνεργάτες της, και την ανάπτυξη μαζί με τους, και η ενισχυμένη επένδυση όλο και περισσότερο που αυτά τα έτη, το 2019, η συγκόλληση Sanqiao είχε οργανώσει πολλά γεγονότα για τους συνεργάτες της, έδωσε κάποια βοήθεια συμπεριλαμβανομένων των προωθήσεων, της εκπαίδευσης ή των εκπαιδευτικών μαθημάτων, των διεθνών εκθέσεων και του κ.λπ.

 

ΓΙΑΤΙ SANQIAO ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΠΡΟΣΦΈΡΕΙ ΤΟ COEM & ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ ODM;

Η οικοδόμηση Foshan Sanqiao που ενώνει στενά τη βιομηχανική επιχείρηση καλύπτει περίπου 20.000 τετραγωνικά μέτρα, οι γραμμές παραγωγής της περιλαμβάνουν τις γραμμές συνελεύσεων κυκλωμάτων, τις γραμμές μόνωσης, τις γραμμές συνελεύσεων πυρήνων και τις τελικές γραμμές συνελεύσεων. Εκτός αυτού, έχουμε το εργαστήριο προϊόντων μας με πάνω από 10 technicists που εργάζονται εκεί.

Περίπου 300 εξειδικευμένοι εργάτες εργάζονται για τις γραμμές παραγωγών μας, έτσι μπορούμε να προσφέρουμε το cOem του οξυγονοκολλητή και τις υπηρεσίες ODM για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας.

Υιοθετώντας το διεθνές σύστημα διαχείρισης παραγωγής με τον προηγμένο εξοπλισμό παραγωγής, επομένως εμείς που παράγουμε τα προϊόντα στην καλή ποιότητα και αποδοτικός.

 

ΠΩΣ SANQIAO ΔΊΝΕΙ ΤΗΝ ΕΓΓΎΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ ΜΑΣ

Η ποιότητα του προϊόντος είναι πολύ σημαντική ότι σχετική με το κέρδος των πελατών μας, συσχετίζεται επίσης με την ανάπτυξη της επιχείρησής μας, και επίσης σχετικός με την εικόνα της χώρας μας, έτσι εμείς που δοκιμάζουμε το καλύτερό μας για να την κάνει! - Ο κ. Lee Can Gen είπε

Η βιομηχανία συγκόλλησης Sanqiao κρατά τη σκληρή δουλειά τους για να δώσει τις ποιοτικές εγγυήσεις στους πελάτες. Από το σχέδιο κυκλωμάτων στην τελική διαδικασία συνελεύσεων, έχουμε τις σφριγηλές διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου, παραδείγματος χάριν, εμείς υιοθετούμε 3 στρώματα δομών στα σχέδια κυκλωμάτων, και προηγμένος ο χρήση εξοπλισμός διαδικασίας μόνωσης για να εξασφαλίσει τις μηχανές μπορεί να προσφέρει την τέλεια απόδοση, ακόμη και στις τελικές γραμμές συνελεύσεών μας, υπάρχει ανθεκτική δοκιμή και 2 φορές να ενώσει στενά τις δοκιμές για να εξασφαλίσει την ποιότητα των προϊόντων μας είναι καλή για τη χρήση. Εμπιστευόμαστε ότι τα καλά προϊόντα μας μπορούν να βοηθήσουν τους πελάτες μας να επεκτείνουν την παγκόσμια αγορά εύκολα.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

  • Προσαρμόζοντας οξυγονοκολλητές σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών.
  • Χρόνος παράδοσης για τη διαταγή δειγμάτων: 5-7days, για τις μαζικές διαταγές 30-50 ημέρες
  • Εξουσιοδότηση: 1 έτος. (θα στείλουμε σε 1% τα εκτιμημένα ελεύθερα ανταλλακτικά)

 

 

 

Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Tim
Τηλ.: : +8618923113582
Φαξ : 86-757-85726671
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)