Να στείλετε μήνυμα

Οξυγονοκολλητής τόξων ΣΥΝΕΧΏΝ αναστροφέων IGBT, μηχανή συγκόλλησης 200A 0.34.5mm πάχος

50PCS
MOQ
Negotiable
τιμή
Οξυγονοκολλητής τόξων ΣΥΝΕΧΏΝ αναστροφέων IGBT, μηχανή συγκόλλησης 200A 0.34.5mm πάχος
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Προδιαγραφές
Τάση εισαγωγής: AC220V±15%
Εύρος ρεύματος εξόδου: 170A
Κύκλος καθήκοντος: 50%
Να σχηματίσει τόξο μέθοδος: HF
Πάχος συγκόλλησης: 0.34.5mm
Λειτουργία: TIG/MMA
Υψηλό φως:

Οξυγονοκολλητής 200A τόξων αναστροφέων

,

οξυγονοκολλητής τόξων αναστροφέων 0.3mm

,

μηχανή συγκόλλησης 4.5mm 200A

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Sanjoe
Πιστοποίηση: CCC,CE,RoHS
Αριθμό μοντέλου: TIG200GD
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Συσκευασία λεπτομέρειες: χαρτοκιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 30-50 ΗΜΕΡΕΣ
Δυνατότητα προσφοράς: 30000pcs το μήνα
Περιγραφή προϊόντων

Οξυγονοκολλητής τόξων ΣΥΝΕΧΏΝ αναστροφέων IGBT, μηχανή συγκόλλησης 200A 0.34.5mm πάχος

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

1. Κατοχή TIG & MMA της λειτουργίας.
2. Κατοχή του εναλλασσόμενου ρεύματος/του συνεχούς ρεύματος, 2T/4T, σφυγμός/καμία λειτουργία συγκόλλησης σημείων σφυγμού.
3. Η τεχνολογία ψηφιακού ελέγχου, ευφυής έλεγχος ένας-εξογκωμάτων, ελάχιστο ρεύμα εναλλασσόμενου ρεύματος μπορεί να είναι 10A.
4. Να τρεις-ενισχύσει το σχέδιο σωλήνων αέρα, τεχνολογία αναστροφέων IGBT, αξιόπιστη απόδοση.
5. Χρόνος προ-χτυπήματος, σχηματίζοντας τόξο ρεύμα, που αυξάνει το χρόνο, μέγιστο ρεύμα, συχνότητα σφυγμού, κύκλος καθήκοντος σφυγμού, ρεύμα βάσεων, μειωμένος χρόνος, τόξο-που τελειώνει το ρεύμα, χρόνος μετα-χτυπήματος, συχνότητα εναλλασσόμενου ρεύματος, καθαρό πλάτος εναλλασσόμενου ρεύματος διευθετήσιμο.
6. Πέρα από την τρέχουσα & προστασία θέρμανσης.
7. Χρησιμοποίηση του γρήγορου βουλώματος 50mm ² Ευρώπη.

 

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ΜΟΝΑΔΑ TIG200GD
Εκτιμημένη τάση εισαγωγής Β Εναλλασσόμενο ρεύμα 220V±15% 50/60
Εκτιμημένη δύναμη εισαγωγής KVA 4.6
Σειρά ρευμάτων παραγωγής
Α
TIG: 10-170
MMA: 30-150
Κύκλος καθήκοντος % 50
Καυτό ρεύμα έναρξης Α -
Να σχηματίσει τόξο μέθοδος Α υψηλή συχνότητα
Πάχος πιάτων συγκόλλησης ΚΚ 0.3-4.5
Διαστάσεις συσκευασίας ΚΚ 450*270*370
Διάσταση μηχανών ΚΚ 375*160*310
Ακαθάριστο βάρος Κλ 10
Καθαρό βάρος Κλ 7.3

 

Περίπου συγκόλληση Sanqiao

SANQIAO ΚΤΗΡΙΟ

Η συγκόλληση Sanqiao συνεχίζει να επενδύει στις ιδιότητες παραγωγής, στο τέλος του 2020, η συγκόλληση Sanqiao είναι κύρια άνω των του μεγάλου κτηρίου 20.000 τετραγωνικών μέτρων. Όποιος περιέχει τα εργαστήρια και τα γραφεία μέσα.

Η συγκόλληση Sanqiao έχει πολλά λειτουργικά τμήματα συμπεριλαμβανομένης της παραγωγής, της ανάπτυξης, QC, της εξυπηρέτησης πελατών και κ.λπ… Μπορούν να προσφέρουν τις αποδοτικές και καλές υπηρεσίες για τους πελάτες μας.

ΓΡΑΜΜΈΣ ΠΑΡΑΓΩΓΉΣ

Ενάρξεις διαδικασίας παραγωγής Sanqiao από την παραγωγή του πίνακα κυκλωμάτων τελειωμένος - τα προϊόντα, ιδιότητες που επισημαίνουν από αυτήν την διαδικασία, ακρόαση προμηθευτών είναι πολύ σημαντικά. Αφ' ετέρου, Sanqiao έχει μια συγκολλώντας μηχανή, αυτόματη μηχανή πλυσίματος πινάκων, μηχανή μόνωσης και άλλος προηγμένος εξοπλισμός, εξασφαλίζει ότι η ποιότητα των προϊόντων είναι αρκετά υψηλή.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Στις γραμμές συνελεύσεων, τα προϊόντα μας μέσω της δοκιμής καψίματος, της ανθεκτικής δοκιμής και περισσότερων 2 δοκιμές ένωσης, που εξασφαλίζουν τα προϊόντα μας μπορούν να παρουσιάσουν τη σταθερή απόδοση για τους πελάτες μας.

ΠΑΝΩ ΑΠΌ 20 ΕΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

Μέχρι τώρα, η συγκόλληση Sanqiao που περνούν από πάνω από 20 έτη σε αυτόν τον τομέα, και η ομάδα ηγετών της είναι μεγάλο ενδιαφέρον συνδέσεων στην ποιότητα του προϊόντος, συγκόλληση CEO Mr.Lee Cangen Sanqiao εν λόγω, το καθένα στη συγκόλληση Sanqiao πρέπει να δώσει περισσότερη προσοχή στην ποιότητα του προϊόντος, ακριβώς όπως για να φροντίσει τη ζωή σας.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Τα προϊόντα Sanqiao είχαν αποκτήσει το Συμβούλιο Πολιτιστικής Συνεργασίας, CE, RoHS και οι πιστοποιήσεις ISO9001, όλα τα προϊόντα γίνονται αποδεκτές από τους πελάτες των αγορών.

ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Η συγκόλληση Sanqiao συγκεντρώνει τη ανάπτυξη προϊόντος σύμφωνα με τις τάσεις της τεχνολογίας, συνεργάστηκε με SCUT (Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Νότιων Κινών) για να χτίσει το εργαστήριο ενός προϊόντος για την έρευνα και την εκπαίδευση, επομένως Sanqiao επιτρέπει να αποκτηθεί κάποια υψηλή τεχνολογία ισχύει για την αγορά.

ΠΡΟΗΓΜΕΝΟ ΣΎΣΤΗΜΑ CERP

Το σύστημα cErp Sanqiao είναι η ολοκληρωμένη διαχείριση των διαδικασιών κύριας επιχείρησης, εφαρμόζεται να κατασταθούν οι υπηρεσίες μας αποδοτικότερες για τους πελάτες μας, έτσι βελτιώνουμε επίσης την ανταγωνιστικότητά μας.

ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΖΩΗ

Η συγκόλληση Sanqiao έχει την καντίνα της, θέση ψυχαγωγίας, γωνία ανάγνωσης για το προσωπικό μας, και συνεχίζει τα διάφορα γεγονότα για τους, ακόμη και για τις οικογένειές τους, και τα παιδιά τους.

ΙΣΧΥΡΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

Η συγκόλληση Sanqiao φροντίζει πάντα τους συνεργάτες της, και την ανάπτυξη μαζί με τους, και η ενισχυμένη επένδυση όλο και περισσότερο που αυτά τα έτη, το 2019, η συγκόλληση Sanqiao είχε οργανώσει πολλά γεγονότα για τους συνεργάτες της, έδωσε κάποια βοήθεια συμπεριλαμβανομένων των προωθήσεων, της εκπαίδευσης ή των εκπαιδευτικών μαθημάτων, των διεθνών εκθέσεων και του κ.λπ.

 

Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Tim
Τηλ.: : +8618923113582
Φαξ : 86-757-85726671
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)